Bienvenu sur www.francianyelv.hu   Click to listen highlighted text! Bienvenu sur www.francianyelv.hu Powered By GSpeech

Utazás / Voyage

Utazás francia nyelvterületre? Voyager en Hongrie? Hasznos információk. Informations pratiques.

Helyi franciák kalauzolnak

A 2016-os foci Eb alatt, június 10 és július 10 között, a greeter idegenvezetők megmutatják Önnek a valódi helyi életet!

Minden olyan városban, ahol lesznek Eb mérkőzések, az összes önkéntes helyi greeter idegenvezető készenlétben áll és szívesen megmutatják a várost úgy, ahogyan egyedül biztos nem fedezné fel. A greeter idegenvezetés lényege, hogy helyi lakosok kalauzolják körbe a turistákat a városban és olyan látnivalókat, helyszíneket mutatnak meg, melyek valódi képet mutatnak a mindennapi életükről.  

Philippe, Jean-Pierre, Max, Norya, Guy, Nicole, Monika... és a többiek, összesen 600 lelkes greeter várja az érdeklődőket, hogy megoszák a lakóhelyük iránti szenvedélyüket a látogatókkal. 

 

Helyi, önkéntes greeter idegenvezető keresése >>

Utazás a pezsgő szülőföldjére

Gyöngyi Franciaországban járva, sokat goldolt a Francia nyelv rajongóira is, és egy rövid, képes beszámolóval lepett meg bennünket.

Kövess minket!

Francia szótárak

Hirdetés

Keresünk...

Munkatársakat

Mániád a francia ? Lehetne jobb is ez a honlap ? Lenne kedved szerkeszteni valamelyik rovatot, esetleg olyat, ami még nincs is ? Ne habozz, keress meg! Végzettség nem feltétel. Vigyázat, egyelőre nonprofit tevékenység! :-( Lásd még a Témák, amiket szeretnék feldolgozni, de... blogbejegyzést! Vagy ha szabadon szeretnél garázdálkodni, indíts blogot nálunk!

Pierre Waline blogja

Bíró Ádám blogja Párizsból

 

Actualité sportive vue de Budapest

Francia idegenlégió blog

Herblay406 - Párizstól északra

 

Baranyi Beatrix, Recto et verso

 

 

Állásajánlatok

A címoldalról ajánljuk

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Franciatanárok

  • 1
  • 2
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech